Rotterdam | Centrum

Ace & Tate Pop-up Shop Rotterdam
Ace & Tate Pop-up Shop Rotterdam

Ace & Tate heeft een pop-up shop geopend in het centrum van Rotterdam.

49 jaar ago

Ace & Tate Pop-up Shop Rotterdam

Goed nieuws voor alle fanshionistas! Het hippe brillenmerk Ace & Tate heeft een pop-up shop geopend in Rotterdam die open is tot 31 januari 2016. De winkel zit in het pand waar voorheen Donner en Polare op de Lijnbaan zaten en het heeft een erg clean en minimalistisch interieur.

De Ace & Tate pop-up shop in Rotterdam is tot 31 januari 2016 geopend.

Moderne Europese Brillen

Je kent Ace & Tate waarschijnlijk wel van festivals waar ze vaak trots hun hippe brillen laten zien. Via de website kon je al verschillende modellen bestellen en deze thuis proberen, maar nu kan je de gehele collectie zien en proberen in Rotterdam. De ontwerpen zijn gebaseerd op klassieke vormen met een Europese twist en de monturen zijn bovendien gemaakt van acetaat in een werkplaats in het noorden van Italië. Hun Black Is The New Green collectie is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar acetaat en bestaat voor 70% uit natuurlijke materialen.

Hip & Betaalbaar

Ik volg Ace & Tate nu voor een paar maanden en hun groei is gigantisch geweest en ze zetten de brillenmarkt helemaal op zijn kop. Voor €98 kan je een hip montuur kopen met lenzen van de juiste sterkte. De kwaliteit van de monturen is goed en helemaal in lijn met de laatste trends. Hoe kunnen ze dat zo goedkoop houden? Ace & Tate hecht waarde aan een simpel proces en laat je niet betalen voor dure licentiehouders en verkopers.

De Ace & Tate pop-up shop in Rotterdam is tot 31 januari 2016 geopend.

SightSavers

Naast de aantrekkelijke prijs geeft Ace & Tate bij aankoop van een nieuwe bril een donatie aan het goede doel SightSavers. Dit goede doel voorziet zoveel mogelijk mensen in de armste landen van de wereld van een bril.

Waar: Lijnbaan 150, Rotterdam
Buurt: Centrum | Rotterdam
Website: www.aceandtate.nl

Tags:
Femke Administrator

Leave a comment

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!