Den Haag | Scheveningen

Barbarossa Beach Scheveningen
Barbarossa Beach Scheveningen

Barbarossa Beach Restaurant

49 jaar ago

Barbarossa Beach Scheveningen

Life is good at the beach! Daarom is het ook ideaal om het strand van Scheveningen dichtbij te hebben. Nu de zomer begint is het helemaal lekker om vaak richting het strand te gaan. En als je er toch bent, breng dan een bezoek aan Barbarossa Beach!

Eye-catcher

Het moderne restaurant Barbarossa Beach in Scheveningen is een echte eye-catcher, heel stylish en modern! Ik vind de combinatie van wit met hout erg mooi en samen met de goede achtergrondmuziek zorgt het voor de ultieme beachvibe. Er zijn bovendien genoeg zonnebedden met goede, dikke kussens op het terras om lekker op te liggen.

plate with tuna tartare at Barbarossa Beach in Scheveningen, The Hague oysters-barbarossa picture of a plate with a hamburger and fries at Barbarossa Beach

Barbarossa Beach Menu

Een paar weken geleden heb ik genoten van een heerlijk diner bij Barbarossa Beach met mijn familie. De keuken gebruikt verder puur en eerlijke ingrediënten en het menu is gebaseerd op een moderne interpretatie van de traditionele Mediterraanse en Aziatische keukens. Als voorgerechten kozen we voor de oesters, carpaccio, Chinese pannekoekjes en tonijntartaar en ik kan ze allemaal aanbevelen. De borden waren mooi opgemaakt, het smaakte erg goed en vers en ook de porties waren perfect. Ook de witte huiswijn, die ons aangeraden werd door de uitstekende bediening, smaakte goed en paste bij onze voorgerechten. Als hoofdgerecht kozen we voor tonijn en de burger. Nu ik weer over de burger schrijf wil ik weer terug, dat zegt genoeg lijkt me…

idyllic dining spot at the beach

Eten op het Strand

We begonnen ons diner op het terras en gingen naar binnen toen het buiten kouder werd. Nu het warmer wordt wil ik jullie graag de mooie tafels op het strand laten zien waaraan je kunt dineren met de zon en zee als uitzicht. Dat geeft toch het ultieme geluksgevoel?!

Zondagse Brunch

Iedere zondag kan je bij Barbarossa Beach terecht voor een brunchbuffet van 10:00 tot 12:30 uur, dat klinkt als een goede start van een heerlijk relaxte zondag.

Barbarossa Beach is the place to be deze zomer!

Waar: Zwarte Pad 61, Den Haag
Buurt: Scheveningen | Den Haag
Website: barbarossabeach.nl

Femke Administrator

Leave a comment

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!