Rotterdam | Centrum

Experimenteel dineren bij FG Food Labs
Experimenteel dineren bij FG Food Labs
49 jaar ago

Experimenteel dineren bij FG Food Labs

In de Hofbogen, aan Katshoek 41, vind je FG Food Labs. Één van de drie restaurants van meester-chef François Geurds in Rotterdam. Het restaurant heeft een industrieel, maar zeker ook intiem interieur met een mooie open keuken waar je de chefs aan het werk ziet. En de naam van dit restaurant, dat bekroond is met een ster, zegt het al: hier wordt geëxperimenteerd met verschillende ingrediënten, smaken en bereidingswijzen.

FG Food Labs, Hofbogen, Rotterdam

FG Food Labs menu

Je wordt bij deze Rotterdamse hotspot goed in de watten gelegd met heerlijke amuses en tussengerechten. En de bereidingswijze van sommige verschillende gangen is met recht verrassend te noemen. Zo kregen we bijvoorbeeld een vijzel waarmee de met stikstof overgoten kruidenblaadjes fijngemalen werd. Daarna kwam daar een bolletje yoghurtijs bij en wisselenden we voor een optimale smaaksensatie iedere hap van het ijs af met een hap van de bijbehorende warme crème van zoete aardappel en paddestoelen.

IMG_0989

Naast de verrassende smaken en bijzondere bereidingen was het eten vooral ook erg lekker. En iedere gang werd voorzien van een goede, bijpassende wijn. Voor je het weet heb je een hele avond gezellig aan tafel gezeten en is de tijd voorbij gevlogen!

IMG_0981

FG Food Labs

Waar: Katshoek 21, Rotterdam
Buurt: Rotterdam | Centrum
Website: fgfoodlabs.nl

Femke Administrator

Leave a comment

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!