Rotterdam | Centrum

Hopper Coffee & Bakery Rotterdam
Hopper Coffee & Bakery Rotterdam

Hopper rotterdam's stylish bar

49 jaar ago

Hopper Coffee & Bakery Rotterdam

Net buiten het winkelgebied, in een zijstraat van de Witte de Withstraat in Rotterdam, vind je Hopper Coffee & Bakery. Een perfecte hotspot voor lekkere koffie, zoetigheid of lunch.

 Hopper Coffee and Bakery is a great place to work

Interieur

Het pand van Hopper is een typisch naoorlogs gebouw met hoge plafonds en veel licht. Hun ruimtelijke en moderne interieur heeft een industriële touch met beton, metaal en houten materialen. Ik vind vooral de centrale bar erg mooi waar het lastig is om te kiezen tussen al het lekkere eten en drinken. Gratis WiFi en een grote leestafel maken Hopper ook tot een perfecte werkplek. Op de eerste verdieping vind je heel wat stille tafels en een speelplek voor kinderen. En daarbovenop komt nog eens het zonnige terras aan de voorkant van het pand!

at hopper rotterdam we ordered drinks with dades cake

Hopper Coffee

Achter de bar vind je een overzicht van waar Hopper so populair om is, hun verschillende koffies. Van espresso’s tot latte’s. Noem het maar op, ze hebben het bij Hopper! Als je ervan houdt om te experimenteren zorgen de baristas ervoor dat ze je verrassen. En net als met wijn en cognac kan je een blend of een enkele koffiesoort krijgen. Alle koffie is “eerlijk” geproduceerd en kan herleid worden tot aan de boeren en dat geeft een goed gevoel!

Hopper coffe and bakery sell great sweets and fresh bread at the bar

Hopper Bakery

Een traditioneel brood bestaat uit vier ingrediënten: bloem, water, zout en tijd. Door het traditionele recept en de lange tijd die het brood rijst heeft het brood van Hopper die heerlijke smaak van vroeger. Achterin het pand wordt het brood gemaakt: het kneden, rijzen en bakken gebeurt daar met veel liefde en passie. Je gaat het sowieso ruiken als je binnenstapt. Je kan het vers gebakken brood aan de bar kopen om mee naar huis te nemen, maar het is ook erg lekker om een verse sandwich te proberen. Hopper’s zuurdesembrood is erg populair en je kan kiezen uit verschillende toppings zoals kaas, mosterd en rucola of hummus, tomaat en basilicum. Houd je niet van brood? Je hoeft Hopper niet met een lege maag te verlaten omdat ze ook lekkere soepen en taarten, muffins en gezonde repen hebben!

Het prijswinnende Hopper heeft ook nog een klein broertje in het Oude Noorden die enkele weken geleden open is gegaan met een koffiebranderij waar je ook koffie kan kopen.

Waar: Schiedamse Vest 146, Rotterdam
Buurt: Centrum | Rotterdam
Website: hoppercoffee.wordpress.com

Femke Administrator

Leave a comment

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!