Rotterdam | Centrum

Keet Pop-Up Store

Interior of Keet Pop-up Store Rotterdam

49 jaar ago

Keet Pop-Up Store

Rotterdam is sinds afgelopen week een bijzondere winkel rijker, Keet. Keet heeft haar deuren geopend op de Oppert, een zijstraat van de populaire Meent, in Rotterdam en ik heb zaterdag meteen maar even een bezoekje gebracht. Deze pop-up store biedt webwinkeliers een stukje fysieke winkelruimte, waar zij hun producten op een andere manier aan kunnen bieden. Met dit unieke concept komen ze tegemoet aan de steeds grotere vraag naar unieke producten.

Interior of Keet Pop-up Store Rotterdam

Inrichting

Bij binnenkomst krijg ik direct een goed gevoel door de ruime, en mooie inrichting. Het is erg licht door de grote ramen, modern ingericht maar ook huiselijk. Er zijn allemaal hoekjes met mooie planken waar webwinkeliers hun producten kunnen presenteren. Een soort etalages waar je in tegenstelling tot op het internet de producten even kan voelen en bekijken. En bij de producten staat aangegeven wie het gemaakt heeft en/of verkoopt.

Jewelry in Keet Pop-up Store Rotterdam

Kwaliteitsproducten

De variatie aan spulletjes is groot, van sieraden tot woonaccessoires en originele kaarten. Maar stuk voor stuk mooie kwaliteitsproducten die met liefde geselecteerd zijn. Echt ideaal om hier even langs te gaan voor een leuk cadeautje want dit is nou zo een winkel waar je voor iedereen wel iets moois kan vinden!

Coffee cafe in Keet Pop-up Store Rotterdam

Koffiecafé

Achterin de winkel bevindt zicht nog een verrassing, een lekker ruim opgezet koffiecafé waar ze heerlijke koffie, huisgemaakte smoothies en lichte lunchgerechten serveren. Voor alle mama’s ook een fijne nieuwe plek want ze hebben een grote speelhoek en op de menukaart staan kindergerechten. Ook als blogger ga ik deze plek zeker nog eens bezoeken, aangezien ze gratis WiFi aanbieden en een heerlijk grote tafel hebben om aan te werken. Deze mooi ingerichte nieuwe pop-up store met unieke producten in combinatie met het koffiecafé is echt helemaal top!

Waar: Oppert 2a, Rotterdam
Buurt: Centrum | Rotterdam
Website: keetrotterdam.nl

Wil je meer tips voor Rotterdam?

Femke Administrator

4 comments

 • Cynthia Posted on 25 mei 2015 at 10:00

  Oh wauw, wat ziet het er mooi uit daar! :)

 • Femke Posted on 25 mei 2015 at 17:15

  Hoi Cynthia,

  Ik zag op jouw website dat je ook van leuke en mooie spulletjes houdt en dan is het zeker een aanrader om langs te gaan ;-)!

 • Barbara Posted on 25 mei 2015 at 19:57

  En,ze hebben echt de lekkerste homemade taartjes…

 • Femke Posted on 26 mei 2015 at 15:24

  Klinkt goed Barbara, die ga ik de volgende keer dan ook maar bestellen!

Leave a comment

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!