Den Haag | Centrum

Lola Bikes & Coffee in Den Haag
Lola Bikes & Coffee in Den Haag

When entering Lola Bikes & Coffee you are immediately welcomed by about a dozen bikes and the great smell of coffee that you should definitely try!

49 jaar ago

Lola Bikes & Coffee in Den Haag

Lola Bikes & Coffee bevindt zich op loopafstand van het winkelgebied in het centrum van Den Haag. En ondanks dat fietsen en koffie misschien niet de eerste combinatie is die in je hoofd te binnen schiet, gaan deze eigenlijk heel goed samen!

When you enter Lola Bikes & Coffee in The Hague you're greeted by lots of bikes and the great smell of coffee!

Lola’s Interieur

Als je het zaakje binnenloop wordt je direct verwelkomd door tientallen fietsen die door de hele ruimte terug te vinden zijn. Aan de muur, het plafond en gestald tegen de bar, overal staan fietsen. Desondanks is er natuurlijk nog genoeg ruimte om te zitten aan de gezellige tafeltjes of de chille banken en stoelen. Achterin de zaak verschuift de focus echter volledig naar fietsen met onderin een kleine werkplaats waar druk aan fietsen gesleuteld wordt en bovenin zijn veel verschillende fietsgerelateerde spullen te vinden voor de echte fanatiekelingen zoals boeken, helmen en shirts die je kan kopen.

When entering Lola Bikes & Coffee in The Hague you're greeted by lots of bikes and the great smell of coffee!

Lola’s Coffee

Naast alle fietsen is Lola een van de beste plekken om een lekkere koffie te halen! Het personeel is erg aardig en creatief en dat komt goed van pas op het moment dat je niet goed kan kiezen tussen alle opties (zoals ik ;-)). Op zo’n moment kan je namelijk voor de Barista Favorite gaan en de barista een heerlijke kop koffie voor je laten maken waar veel passie in zit! Naast je koffie kan je ook nog iets lekkers bestellen en ik kan het dadeltaartje zeker aanraden.

When entering Lola Bikes & Coffee in The Hague you're greeted by lots of bikes and the great smell of coffee!

The Bike Club

Een gave fiets hebben is één ding, hem ook goed gebruiken is een tweede wordt op de website van Lola geschreven. Ieder weekend vertrekken er groepen fietsers vanaf Lola voor een tocht en iedere woensdag is er de Wednesday Night Ride met een espresso om 18:30 uur en vertrek om stipt 19:00 uur!

lola-bikesandcoffee

Lola Bikes & Coffee

Waar: Noordeinde 91, Den Haag
Buurt: Den Haag | Centrum
Website: Lola Bikes & Coffee

Femke Administrator

Leave a comment

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!