Over

Welkom op Hidden Gems Blog

Op deze blog deel ik alles over mijn favoriete winkeltjes, restaurants, bars, evenementen en bezienswaardigheden in Rotterdam en Den Haag. Twee totaal verschillende steden die erg dicht bij elkaar liggen maar toch hun eigen karakter hebben.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Femke. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje en ik vind het fantastisch dat ik nu van de stedelijke vibes kan genieten. Tijdens mijn jeugd heb ik met mijn ouders veel mooie plekken bezocht en heb ik het reizigersvirus opgelopen. Ik hou er van om nieuwe plekken te ontdekken, met andere culturen in aanraking te komen en van de gebaande paden af te wijken. Als kind vond ik het heerlijk om in mijn dorp met mijn fietsje op ontdekkingstocht te gaan naar nieuwe weggetjes en plekken. Nu kan ik me nog steeds prima vermaken door op een vrije dag in straten waar ik nog nooit geweest ben rond te slenteren, en foto’s nemen van elk avontuur.

Tourguide

Voordat ik er op uit trek bereid ik me goed voor. Ik ben zo’n persoon die uitgebreid onderzoek doet naar bezienswaardigheden die ik wil bezoeken en daar een logische route bij te plannen. Dit allemaal om er voor te zorgen dat ik geen enkele hotspot misloop. Mijn vrienden noemen me ook wel hun tourguide die van alles uitgestippeld heeft en voorop loopt met de kaart. Een karakteristieke ervaring tijdens een trip vind ik ook erg belangrijk, dus wanneer zich iets bijzonders voordoet kan ik die kans natuurlijk niet voorbij laten gaan.

Vragen?

Wanneer je vragen, suggesties of tips hebt, dan kun je die naar mij mailen.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van leuke hotspots en evenementen in Rotterdam en Den Haag meld je dan aan voor de mailing en de social media kanalen. Hidden Gems is te vinden op InstagramFacebook en Google+.

 

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!