Den Haag | Benoordenhout

Sensationele gebakjes van Pâtisserie Jarreau
Sensationele gebakjes van Pâtisserie Jarreau
4 jaar ago

Sensationele gebakjes van Pâtisserie Jarreau

Elke keer als ik langs de etalage van Jarreau loop moet ik even naar binnen kijken naar de schitterende kleurrijke gebakjes. Zoals kinderen ongegeneerd bij een speelgoedwinkel naar binnen kunnen staren. Mijn vriendje’s verjaardag gaf me de reden, ik heb deze hemelse winkel bezocht!

Wanneer je binnen komt in de winkel ben je meteen overdonderd door al het moois dat er ligt. Ze hebben een ruim assortiment aan huisgemaakte bonbons en macarons die mooi gepresenteerd worden. Ze zijn in verschillende smaken te krijgen en je kan ze stuk voor stuk uitzoeken en zelf een gemixt doosje samenstellen.

jarreau-overzicht

Jarreau’s Perfectie

Omdat het mijn eerste bezoek was wilde ik natuurlijk zo veel mogelijk verschillende dingen proeven. De vriendelijke verkoopster nam de tijd om me uit te leggen waar de gebakjes van gemaakt zijn en ik koos voor kersen, chocolade en frambozen. Ze waren sensationeel, allen vol van smaak met heerlijke bodems en lekkere mousse. Deze gebakjes zijn niet voor een gewone doordeweekse thee, dit zijn kleine kunstwerkjes gemaakt met liefde en passie en dat kan je proeven!

Zo af en toe vind ik het best leuk om ook zelf wat je koken of bakken en ik schuw ook de nieuwe ideeën of recepten niet. Maar het maakt niet uit hoe hard ik het probeer, het zal er nooit zo mooi uitzien als de luxe taarten van Jarreau. Perfect tot in de kleinste details. Deze wil ik de volgende keer zeker gaan proberen!

jarreau-gebakjes

Prijswinnende Chef Pâtisserie

Natuurlijk ben ik niet de enige die enthousiast is over deze meesterwerkjes, de winkel in Den Haag mag altijd veel klanten verwelkomen. Misschien omdat ze niet alleen verschillende prijzen in Nederland gewonnen hebben maar ook wereldwijd?! Ik heb erg genoten van het bezoek van Bart de Gans, die toen nog voor Jarreau werkte, aan De Wereld Draait Door waar hij zijn edible master piece laat zien en uitleg geeft over het proces om het te maken. Wil je zelf je bakkunsten verbeteren? Volg dan één van hun workshops!

Jarreau gebruikt alleen pure en natuurlijke ingrediënten en al het onnodige wordt weggelaten. Ik kijk heel erg uit naar hun Sinterklaas- en Kerstassortiment en deze keer ga ik niet zo lang wachten voor een tweede bezoek.

jarreau

Pâtisserie Jarreau

Waar: Van Hoytemastraat 42, Den Haag
Website: jarreau.nl

 

PS: Als je toch op de Van Hoytemastraat bent, loop dan even naar de overkant naar de delicatessenwinkel Donato voor heerlijke Italiaanse koffie, lunch en maaltijden.
Tags:
Femke Administrator

Leave a comment

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!