Rotterdam

Grillrestaurant Holy Smoke In Rotterdam
Grillrestaurant Holy Smoke In Rotterdam
49 jaar ago

Grillrestaurant Holy Smoke In Rotterdam

Op slechts vijf minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal vind je deze fantastische hidden gem, grillrestaurant Holy Smoke. Gevestigd in een groot hoekgebouw op het Tiendplein, wat ook om de hoek ligt van de populaire en drukke Westkruiskade.

Holy Smoke wordt gerund door de mannen achter het café De Zondebok & ’t Zwarte Schaap, restaurant Hamburg en King Kong Hostel op de welbekende Witte de Withstraat in Rotterdam. En om eerlijk te zijn, Holy Smoke past perfect in dat rijtje. De naam van het restaurant refereert aan een bestemming van de tram die voor het restaurant stopt en de oude sigarenhandel die in het pand zat.

Holy Smoke features a modern interoir.

Interieur van Holy Smoke

Aan de voorkant van het restaurant is een groot terras waar je kan plaats kan nemen op één van de 200 plekken en ook binnen zijn er genoeg tafeltjes waaraan je kan gaan zitten. Het interieur is gaaf en modern en als je een tafeltje wilt bemachtigen kan je wel het beste vroeg binnenkomen of je zal even aan de bar plaats moeten nemen, want je kan niet reserveren. Holy Smoke opent haar deuren om 10:30 uur en vanaf dat moment kan je terecht voor pork ribs of een steak sandwich voor de lunch. Of je neemt natuurlijk iets anders van de kaart want er wordt geen onderscheid gemaakt tussen lunch en diner. En als we het dan toch over de kaart hebben: die ziet er fantastisch uit!

Holy Smoke serves great ribs with lobster.

Menu

Je kan kiezen uit veel verschillende soort vlees en je hebt de fantastische optie om er Surf & Turf (een extra halve kreeft) van de maken. Ik heb zelf de ribs en de pork belly geprobeerd en natuurlijk voor de Surf & Turf optie gekozen, want wie houdt er tenslotte niet van een halve kreeft voor 12 euro?! Het menu bestaat voornamelijk uit vlees en vis, maar voor de vegetariërs is er ook Portobello en Thaise Tofu. Daarnaast staan er op de kaart nog verschillende bijgerechten zoals frietjes, gemixte salade en gegrilde groenten.

Even the toilets have a great modern look.

Ondanks dat Holy Smoke niet midden in het centrum van Rotterdam ligt is het zeker de moeite waard om hier een keer lekker te gaan eten!

Holy Smoke

Waar: Tiendplein 1A, Rotterdam
Buurt: Rotterdam | Oude Westen
Website: Holy Smoke

Femke Administrator

Leave a comment

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!