Rotterdam | Centrum

Neerlands beste burger at Ter Marsch & Co!
Neerlands beste burger at Ter Marsch & Co!

The popular restaurant Ter Marsch & Co at the Witte de Withstraat in Rotterdam.

49 jaar ago

Neerlands beste burger at Ter Marsch & Co!

Als echte vleesliefhebber moest ik deze hotspot natuurlijk gaan proberen! In 2014 waren de burgers van Ter Marsch & Co al tot de beste van Rotterdam verkozen. Toen bekend werd dat ze nu ook de beste van het land serveren moesten er letterlijk nummertjes getrokken worden, net als bij een oude slager.

Menu

Kwalitatief goed vlees staat bij Ter Marsch & Co centraal en ze hebben hun eigen droogkast dat voor een intensere smaak zorgt. Ze werken met een kleine, maar erg fijne menukaart met voor ieder wat wils. De vegetariërs zijn niet vergeten in dit Rotterdamse restaurant want ze serveren naast een salade ook gegrilde groene asperges met Parmezaanse kaas wat klinkt als een match made in heaven.

Picture of the award winning burger of Ter Marsch & Co in Rotterdam and the delicious hand made fries.

De Burgeresse

Natuurlijk heb ik voor de prijswinnende burger gekozen met huisgemaakte friet. Deze burger van Scottish Angus Beef en Japans Wagyu met wintertruffeljus was een waar genot! Heerlijk sappig en vol van smaak. Ook het bakje huisgemaakte truffelmayonaise zou je het liefst helemaal leeg willen eten.

Borrelen

Het gevarieerde publiek kan ik erg waarderen, zakenlui en families komen hier allemaal genieten van betaalbaar en kwalitatief goed eten. Je kan bij het knusse en stijlvol ingerichte Ter Masch & Co niet reserveren, maar als het druk is natuurlijk wel even wachten aan de bar die tot laat geopend is. Blijf je hier na het eten gezellig nog wat drinken, dan hebben ze een borrelkaart die ik binnenkort ook maar eens moet gaan proberen!

Waar: Witte de Withstraat 70, Rotterdam
Buurt: Centrum | Rotterdam
Website: termarschco.nl

Je vindt meer Hidden Gems op Rotterdam!

Femke Administrator

Leave a comment

Blijf op de hoogte van aankomende events en activiteiten in Rotterdam en Den Haag door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief!